Hvad kan et mediebureau?

Kunne du godt tænke dig, at marketingbudgettet rakte lidt længere? Og er du klar til at gå målrettet efter at skabe bedre resultater? Så er det en god idé at være nysgerrig på, hvad det helt præcist er, et mediebureau kan!

Få mere tid

Hos Mediebureauet Balance er vi specialister i medier. Vi nytænker mediestrategier og kombinerer traditionelle og digitale medier, for at vores samarbejdspartnere kan få maksimeret resultaterne af deres mediebudgetter.  Som one-point-of-contact søger vi også for at frigive tid – tid der derfor kan bruges på andre vigtige opgaver, i jeres marketingafdeling.

 

Få bedre resultater

Vores kunder ser i gennemsnit, at de performer 20% bedre, når de indgår et samarbejde med os – dette er endda med det samme mediebudget som de tidligere har brugt.

Den øgede performance kan lade sig gøre, på grund af vores indgående kendskab til danske medier og annonceringsmuligheder samt vores unikke tilgang til at skabe effektive mediestrategier. Som samarbejdspartner er vi med lige fra udarbejdelse af strategi til eksekvering og vi fokuserer hele tiden på at optimere kampagner og strategier ud fra de indsigter og learnings vi får undervejs.

 

Ram målgruppen mere præcist

Vi kan hjælpe dig med at ramme flere personer i målgruppen, via dynamisk digital annoncering. Er du i tvivl om, hvordan det kan skabe værdi for netop din virksomhed, kan du stille spørgsmålet:

 

“Hvorfor begrænse sig til et budskab, når flere budskaber kan ramme endnu flere i målgruppen?”

                  

Det er enormt vigtigt at få skabt de rigtige budskaber og rette visuelle udtryk, men det er mindst lige så vigtigt, at det gode, kreative arbejde bliver set af de helt rigtige målgrupper. Vi har også erfaret, at der ikke er ”one size fits all”, og derfor har vi kørt dynamiske, digitale kampagner, der via kunstig intelligens og prædefinerede værdier viser forskellige målgrupper netop de annoncer, der passer til dem, på de medier, hvor de performer bedst.

Nysgerrig?

Så kontakt os!

Benyt dig af lejligheden til at stille os et spørgsmål. Intet er bindende. Du kan spørge os om et projekt, du har kørende eller overvejer at starte på, et problem du har brug for at løse, en case du vil have vi skal undersøge, en idé, et samarbejde du gerne vil starte eller andet. Der er ingen begrænsninger.

6 + 3 =