Merkur Andelskasse

Elbillån

h

Opgave

Merkur Andelskasse er en værdibåret bank der, som den eneste bank i Danmark, er B-corp certificeret. Den certificering har de opnået på grund af deres værdier om at drive en bank, der er klimavenlig, bæredygtig og socialt ansvarlig. Som er resultat af de værdier fokuserer Merkur Andelskasse blandt andet på klimavenlige lån!

Derfor blev vores opgave i første omgang at skabe opmærksomhed omkring deres elbillån.

Løsning

Gennem en målrettet indsats skabte vi brand awareness omkring Merkur Andelskasses og deres produkt elbillån, ved at drive trafik ind til deres landingsside. Kampagnerne fokuserede på et digitalt mediemiks bestående af programmatisk annoncering og annoncering på sociale medier.

RESULTAT

Med kampagnens digitale fokus nåede Merkur Andelskasse deres ønskede målgruppe! Med 1,9 millioner bannervisninger blev der skabt stor opmærksomhed omkring elbillånet i en meget interesseret målgruppe. Det resulterede i en unik klikrate på 3,52, og en samlet klikrate på 4,1.

Den store interesse målgruppen viste i kampagnen resulterede også i travlhed hos Merkur Andelskasse, der udstedte elbillån som aldrig før!