NYTÆNKENDE & NYSKABENDE

Mediebureauet

balance

Mediebureauet balance er et nytænkende og nyskabende mediebureau, hvor kunden altid er i fokus. Vi er et bureau i konstant bevægelse. Vi omsætter markedsindsigter til brugbare og målbare markedsføringsstrategier, hvor elementerne afpasses efter hinanden for at nå forbrugernes omskiftelige behov og adfærd.

NYTÆNKENDE & NYSKABENDE

Mediebureauet

balance

Mediebureauet balance er et nytænkende og nyskabende mediebureau, hvor kunden altid er i fokus. Vi er et bureau i konstant bevægelse. Vi omsætter markedsindsigter til brugbare og målbare markedsføringsstrategier, hvor elementerne afpasses efter hinanden for at nå forbrugernes omskiftelige behov og adfærd.

HVAD VI GØR!

Vi nytænker samspillet mellem medier – online såvel som offline, og optimerer dermed værdien af markedsføringstiltag. 

Nytænkning

Vi individualiserer og nytænker vores rådgivning til hver enkelt opgave.

Planlægning

Vi varetager hele medieplanlægningen, så forløbet overskueliggøres for kunden.

f

Eksekvering

Vi sørger for, at deadlines bliver mødt, og at medierne overholder aftaler.

Optimering

Vi optimerer løbende kampagnen, så vi opnår maksimal kampagne effekt.

VI ER EN SAMARBEJDSPARTNER.
VI SKABER VÆRDI SAMMEN.

Vi har hjulpet mange virksomheder til endnu større succes – skal jeres være den næste?

Kundeudtalelser

“Vi valgte mediebureauet balance, da det var det eneste mediebureau, der kunne opfylde vores ønsker. Vi ønskede bl.a. et mediebureau, som investerer den nødvendige tid på at skabe sig markedsindsigt; et mediebureau, hvor vi ikke blot er et kundenummer, men en spændende partner, og et mediebureau med en professionel tilgang til moderne markedsføring.

Vi havde dog også et særligt ønske. Et ønske om at kunne indgå en performanceafhængig aftale. Mediebureauet balance var de eneste, som tog udfordringen op – hvilket vi så som et tegn på, at de vidste, at de kunne leve op til vores forventninger. Vi er yderst tilfredse med mediebureauet balance – hvor vi kan mærke, at kunderne får den opmærksomhed de ønsker, uanset størrelsen på deres mediebudget.”

Niklas Præstegaard
Head of Marketing, G4S

”Mere end et mediebureau…”

For os en samarbejdspartner, hvor kombinationen af kontinuerlig kompetent faglig sparring, fælles løsninger og evaluering danner grundlag for effektiv eksekvering af digitale markedsføringsløsninger, som ligger i naturlig forlængelse af vores overordnede strategiske mål indenfor markedsføring.

Derudover værdsætter vi den oprigtige interesse og forståelse for netop vores forretning, som sammenlagt med de forretningsmæssige mål skaber balancen for et tillidsfuldt samarbejde, hvorfor vi til enhver tid kan anbefale mediebureauet balance til andre.”

Martin Frederiksen
Country Manager, OPR Virksomhedslån

 

“Vi har arbejdet sammen med mediebureauet balance i flere år, og vi ser dem som en rigtig god samarbejdspartner, hvor resultaterne taler for sig selv. Deres faglige ekspertise og kontinuerlige sparring og samarbejde sikrer succesrige kampagner hvert år. Vi vil bestemt anbefale mediebureauet balance til andre.”

Claus Jensen
Managing Director, MyCruise


“Vi er yderst tilfredse med mediebureauet balance som samarbejdspartner. Deres forbrugerkendskab og kreative, strategiske vinkel på markedsføring har betydet resultater, der gennem hele samarbejdsperioden har været over forventning. Samarbejdet sikrer, at vores markedsføring følger en gennemført, organiseret mediestrategi. Samtidig har vi oplevet en utrolig kompetent sparring og lydhørhed i forhold til de behov vi har, samt forståelse for vores forretning. Vi vil klart anbefale mediebureauet balance til alle, der ønsker et kompetent mediebureau med stor markedsindsigt og ekspertise.”

Bendt Nolsøe
Head of Sales and Marketing, DANA

 

Skal vi skabe resultater resultater sammen?

Vi er vilde med at skabe resultater for vores samarbejdspartere! Skal du være en af dem? Eller vil du bare høre mere om vores metoder?  Så kontakt os her.

9 + 12 =